Inkkarikesän löytöjä Pariisista

Olen asunut Pariisissa ensi viikolla 16 vuotta… En itsekään oikein tajua, miten näin on päässyt käymään… Yksi syy on ehkä kaupungin ehtymätön yllätyksellisyys, aina löytää kortteleita, kauppoja ja kahviloita, joihin ei ole ennen osannut eksyä.
Näin kävi mm. eilen, kun päätin rakkaani kanssa ottaa ex tempore – vapaapäivän ihanan inkkarikesäisen hellepäivän kunniaksi (kirjailijan työssä on kieltämättä paljon myös hyviä puolia, heh). Osuimme sattumalta Izraël-nimiseen mauste-ja ruokatarvikeliikkeeseen Maraisin alueella. Kuvista näkyy, miten hurjan runsaat valikoimat kaikkea jännitävää ruoanlaittoon tarvittavaa tavaraa putiikista löytyy – valitettavasti huumaavia tuoksuja ei vielä saa kuviin mukaan. Suosittelen siis pistäytymään kaupassa seuraavalla Pariisin-reissulla!

Izraël – epicerie fine: 30, rue François Miron, 75004 Paris

WP_001720

WP_001718

WP_001717

WP_001716